Итальян тілінде стуфат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2,5 кг сиыр етіне 100 г бекон, сарымсақ, қызыл бұрыш, қалампыр, тұз себіңіз, етті жіптермен байлаңыз, 100 г сары маймен майланған кастрюльге салыңыз. Кәстрөлге 5 лавр жапырағын салыңыз, 2 стакан қызыл шарап құйыңыз, қақпақты қамырмен жабыңыз, салқындатылған пешке таңертеңге дейін қойыңыз. Таңертең пештен шығарып, тағы 1 стақан қызыл шарап, 1 стақан ет сорпасы, 1/2 кесе туралған қызанақ қосып, баяу отта пешке қойып, түскі асқа дейін пісіріңіз. Етті алыңыз, тілімдерге кесіңіз, тұздықпен жабыңыз. Шарап пен қызанақты түскі астан 2 сағат бұрын салыңыз.