Қызыл шарап қосылған каштан соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Табаға 400 г қайнатылған, қабығы аршылған каштандарды салып, 50 г сары май, тұз, 1 стакан ет сорпасын, 1/2 кесе қызыл шарапты, 50 г қантты қосып, қызарғанша пісіріңіз. Табаққа қамырдың жақтауын жасаңыз, пышақпен сыртынан қалампырды кесіңіз, сарысымен жабыңыз, пешке 5-10 минутқа қойыңыз, сәл қызарғанша. Каштандарды қатарға, жартылай шеңберге, корнукопияға, шеңберге рамкаға жайып, үстіне қызыл шарап тұздығын құйыңыз. Тамақтанар алдында жылқы каштанының гүлшоғырынан 50 мл қайнатпа ішуге болады.