Қызыл шарап қосылған каштан соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Табаға 400 г қайнатылған, қабығы аршылған каштандарды салып, 50 г сары май, тұз, 1 стакан ет сорпасын, 1/2 кесе қызыл шарапты, 50 г қантты қосып, қызарғанша пісіріңіз. Табаққа қамырдың жақтауын жасаңыз, пышақпен сыртынан қалампырды кесіңіз, сарысымен жабыңыз, пешке 5-10 минутқа қойыңыз, сәл қызарғанша. Каштандарды қатарға, жартылай шеңберге, корнукопияға, шеңберге рамкаға жайып, үстіне қызыл шарап тұздығын құйыңыз. Тамақтанар алдында жылқы каштанының гүлшоғырынан 50 мл қайнатпа ішуге болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қызыл шарап қосылған каштан соусы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
