Қызанақ пен жасыл бұршақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жасыл бұршақты тұзды суға дайын болғанға дейін қайнатыңыз (консервіленген бұршақты қолдануға болады), бұршақты елекке тастаңыз, салат ыдысына салыңыз. Үгітілген сарымсақты қосыңыз, француз тұздығын құйыңыз. Қызанақ дөңгелектерімен және жұмыртқамен безендіріңіз. Нанмен немесе бутербродтармен бірге қызмет етіңіз. 1 порция - 502 кдж/120 ккал. Б-5 г, Ж-6 г, У-11,5 г. 200 г аршылған жасыл бұршақ, 1/2 түйір ұсақталған сарымсақ, 50 г француз соусы (2 ас қасық күнбағыс майы, 1 ас қасық сірке суы, 1 ас қасық) құрғақ ақ шарап, екі тамшы сұйық калориясыз қант алмастырғыш, бір шымшым ұнтақталған қара бұрыш, бір шымшым ұнтақталған тәтті қызыл бұрыш, тұз), қатты пісірілген жұмыртқа, 2 қызанақ.