Кәстрөлдегі грек стиліндегі бұршақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 150 г піскен бұршақ, 6 ірі пияз, 5 - 6 ас қасық. л. өсімдік майы, 1/2 литр су, 1 толық шай қасық. тұз, 1/2 шай қасық. бұрыш, 1 толық емес ас қасық. л. ұнтақталған қызыл бұрыш. Бұршақтарды түні бойы жібітіңіз, келесі күні қайнатыңыз және сұйықтықты бөлек ыдысқа құйыңыз. Пиязды сақиналарға кесіп, өсімдік майына аздап қуырыңыз, содан кейін жақсылап тұздап, қара және қызыл бұрышпен бұрыш салыңыз. Кәстрөлге қабаттарға кезек-кезек салыңыз: үрме бұршақ пен қуырылған пиязды (пияз соңында жоғарғы жағында болуы керек), қалған майды бәріне құйып, үрме бұршақ қайнатылған суға құйыңыз. Тұмшапеште орташа температурада шамамен 20 минут пісіріңіз.