Ақ бұршақ салаты (итальяндық рецепт)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұршақтарды (200 г) түні бойы суық суға салып қойыңыз, оны келесі күні төгіп тастаңыз. Ісінген бұршақты газдалған сумен жауып, жұмсақ болғанша баяу отта пісіріңіз. Содан кейін суды ағызып, ыстық бұршақты майдалап туралған пиязбен (1 бас) және сарымсақпен (1 тіс) араластырып, сірке суы (1 ас қасық), өсімдік майы (4 ас қасық), томат пюресі (1 ас қасық) құйыңыз. қасық), ұнтақталған қызыл бұрыш (бірнеше бұршақ) және дәміне қарай тұз. Салқындатылған салатты бөліктерге бөліп, оларды қызанақ дөңгелектерімен және тұздалған, майдалап туралған ақжелкенмен безендіріңіз.