Бұршақ езбесі-көже
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 стакан бұршақты 6 сағат бойы жібітіңіз, содан кейін суды төгіп тастаңыз, бұршақты қайнатыңыз, ет тартқыштан өткізіңіз, 1 ақжелкен тамыры мен 1 сәбізді ұсақтап тураңыз, 10 минут қайнатыңыз. 2 ас қасықта. қасық май. 1/4 кесе ұнды суық сумен сұйылтыңыз. Сорпаның барлық компоненттерін кастрюльге 3 стакан су құйыңыз, 10 минут қайнатыңыз. 1/4 шай қасық бұрыш, жасыл ақжелкенмен дәмдеңіз.