Саңырауқұлақтармен толтырылған картоп 3
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 10 порция үшін: 1 туралған пияз, 1 себет жаңа саңырауқұлақтар, 1 шай қасық маргарин, 2 қап Норр дәмдеуіштері, 1/4 кесе ақ шарап, 1 стакан кілегей, 5 картоп, 3/4 кесе үгітілген ірімшік. Картопты ұзындығы бойынша екіге бөліңіз, ойық жасау үшін өзегін қасықпен алыңыз. Картопты бір литр қайнаған тұзды суға батырыңыз, 5 минут қайнатыңыз. Картопты пісіру парағына салыңыз, ойықтарды пісірілген салмамен толтырыңыз, ірімшік себіңіз және пеште 150 градуста 20 минут пісіріңіз. Салмасы: Маргаринге пиязды қуырып, туралған саңырауқұлақтарды, шарапты, "Норрды" қосып, араластырыңыз. Кремді құйыңыз және қайнатыңыз. Қоюланғанша баяу отта пісіріңіз (8-10 мин.)