Байкал стиліндегі печенье
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 3-4 қайнатылған картоп, 3/4 кесе түйіршіктелген қант, 1/3 кесе қарағай жаңғағы, 1 ас қасық лингонберри, 150 г сары май, 4-5 жұмыртқа, қант ұнтағы. Майды қыздырыңыз, тұзбен, қантпен шайқаңыз. Ұрып жатқанда, жұмыртқаны бір-бірлеп, жаңғақтарды, ет тартқыштан өткен картопты, лингонберді қосыңыз. Бұл массаны майланған табаға 2 см қабатпен салыңыз, орташа отта пісіріңіз. Салқындатыңыз, кесіңіз, ұнтақ себіңіз.