Қызыл шараппен бұқтырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1,2 кг сиыр етін ұрып, кастрюльге салыңыз, 1 пияз, қасық жасыл пияз, түбіне және үстіне бекон мен ветчина, сәбіз, тұз, бұрыш тілімдерін қосыңыз. Сиыр етін қызартып, 2/3 кесе қызыл шарап, 3/4 кесе қаймақ, 1/3 кесе сорпа құйыңыз, қақпақты қамырмен жабыңыз, пешке 3 сағатқа қойыңыз. Шығар алдында тұздықтағы майды, беконды алып тастаңыз, 2 ас қасық сірке суын немесе қарлыған шырынын құйыңыз, қайнатыңыз. Етті кесіңіз, табаққа салыңыз және тұздықпен жабыңыз.