Майшабақ қосылған гусар стиліндегі бауыр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр етін жарты қасық тұзбен тұздаңыз. Кәстрөлге 1 пияз, 2 сәбіз, 1,5 қасық май, үстіне сиыр етін салыңыз, қайнатыңыз. Шығарыңыз, кесектерді 8-9 жерден кесіңіз де, тартылған етпен толтырыңыз (1/2 ірі майшабақты ұсақтап тураңыз, 1 стакан қара бидай крекерін, 6 түйір қара және 2 түйір қызыл бұрыш, 4 қауырсын қосыңыз) жасыл пияз, 1 жұмыртқа, 1/2 қасық май, араластырыңыз). Сиыр етін тартылған етпен жіппен байлаңыз, сорпаны құйыңыз, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Етті алып тастаңыз, тұздыққа 1/2 кесе қара бидай үгіндісін салыңыз, қайнатыңыз, сиыр етінің үстіне құйыңыз.