Саңырауқұлақ соусы қосылған бұқтырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шетінен 1,2 кг жұмсақ сиыр етін илектеу түйреуішпен ұрып, тұз себіңіз. 100 г беконды тілімдерге кесіңіз, 1 пиязды 4 бөлікке кесіңіз, кастрөлдің түбіне, үстіне сиыр етін салыңыз. Сөндіру. Содан кейін етті қасық ұнмен себіңіз де, үстіне 3 стакан қайнаған су құйыңыз, 2 рет қайнатыңыз. Сиыр етін басқа кастрюльге жіберіңіз, тұздықпен жабыңыз. 12 маринадталған саңырауқұлақты ұсақтап тураңыз, 1 қасық майға қуырыңыз, тұздыққа салыңыз, 2 ас қасық сірке суын немесе қарлыған шырынын қосыңыз.