Қара өрік соусы қосылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Ет - 1
5 кг
құрғақ шарап - 1/2 кесе
бұрыш
қант
лавр жапырағы
даршын
тұз - дәміне қарай
қара өрік - 300 гр
май - 1 ас қасық. қасық
ақ орама - 100 гр.
5 кг
құрғақ шарап - 1/2 кесе
бұрыш
қант
лавр жапырағы
даршын
тұз - дәміне қарай
қара өрік - 300 гр
май - 1 ас қасық. қасық
ақ орама - 100 гр.
Сипаттамасы Жаңа ветчинаның кішкене бөлігін жуыңыз, суық суға батырыңыз, кастрюльге салыңыз, 1/2 кесе құрғақ шарап, 1/2 кесе су құйыңыз, аздап тұз құйыңыз, лавр жапырағын, бұрыш бұршағын салыңыз, отқа қойыңыз және қайнатыңыз, етті жиі айналдырыңыз. . Қара өрікті қайнатыңыз, тұқымынан тазартыңыз, електен сүртіңіз, маймен қуырылған үгітілген ораммен араластырыңыз, аздап қант, даршын салыңыз, қуырылған тұздықпен сұйылтыңыз, қайнатыңыз, табаққа кесілген етті құйыңыз. . Valeri S 2:4625/44. 8
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қара өрік соусы қосылған шошқа еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Ет - 1,5 кг, құрғақ шарап - 1/2 кесе, бұрыш, қант, лавр жапырағы, даршын, тұз - дәміне қарай, қара өрік - 300 гр, май - 1 ас қасық. қасық, ақ орама - 100 гр.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz