Богемиялық стильдегі ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 гр. - қой еті. 500 гр. - картоп. 2 - үлкен шамдар. 1,5 ас қасық. қасықтар - май. 1 толық шай қасық тұз. 1 толық емес шай қасық ұнтақталған қызыл бұрыш.
Сипаттамасы Етті үлкен текшелерге кесіңіз, ірі туралған пиязбен бірге қуырыңыз, тұз бен қызыл бұрыш қосыңыз, етті жауып тұратындай етіп су құйыңыз және жартылай дайын болғанша қайнатыңыз. Тазартылған картопты текшелерге кесіңіз, еттің үстіне қойыңыз, аздап ыстық су құйыңыз және жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Сұйықтық шамамен жартысына дейін қайнатылуы керек. Тағам 3 порцияға арналған.