Дон стиліндегі тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Етті дайындалған аяқтардан кесіңіз, сүйектерді аз мөлшерде суға қайнатыңыз. Етті еріген сары майы бар табаға салыңыз, аздап қызартып, басқа ыдысқа салыңыз. Тұздықты дайындаңыз: сары май қосылған табаға аздап ұн құйыңыз, қызармай қуырыңыз, қызанақ шырынын құйыңыз, 1/4 кесе құрғақ ақ шарап пен тауық сорпасын құйыңыз және баяу отта қайнатыңыз, үнемі араластырыңыз. Етті тұздыққа салыңыз, дәміне қарай майдалап туралған хош иісті шөптерді қосыңыз, 15-20 минут қайнатыңыз. Бөлек, өсімдік майына баклажан мен цуккини дөңгелектерін қуырыңыз. Етті ыдыстың ортасына жіберіңіз, қуырылған көкөністерді айналасына жайыңыз, аяқтары бұқтырылған тұздықтың үстіне құйыңыз. Егер тұздық сұйық болса, оны қоюланғанша аздап қайнатыңыз.