Ащы тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтарды буын бойымен екі бөлікке бөліп, май қабатынан босатыңыз және қуырыңыз. Содан кейін оларды ыдысқа салыңыз да, табаға туралған пиязды, ұсақталған сарымсақты, майдалап туралған шампиньондарды және аяғынан алынған майды салыңыз. Барлығын аздап қуырыңыз. Аяқтардың дайындалған бөліктерін үстіне қойыңыз, 1-2 ас қасық құйыңыз. коньяк қасықтары, аздап ұн құйыңыз, лавр жапырағы, тимьян, аздап қызыл шарап, тұз, бұрыш қосыңыз. Барлық компоненттерді араластырыңыз және бұқтырыңыз. Содан кейін етті алып тастап, қалған тұздықты жартылай буландырыңыз. Дайын тұздықты бөліктерге бөлінген табақтарға жайылған аяқ бөліктерінің үстіне құйыңыз. Қуырылған картоппен бірге қызмет етіңіз. Өнімдердің пропорциялары ерікті болып табылады.