Қоңыр тұздықтағы күріш қосылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтарды жарты дайын болғанға дейін қайнатыңыз, бұған дейін май қабаттарын және терінің бір бөлігін бөртпелерге кесіп тастаңыз. Аздап салқындатыңыз, кесектерге кесіңіз, терең табаға немесе кастрюльге салыңыз. Тұздықты дайындаңыз: майдалап туралған пиязды аздап қуырыңыз, 1-2 ас қасық қосыңыз. ұн қасықтары, қызарғанша қуырыңыз, 1 ас қасық қосыңыз. қаймақ қасық, қайнатыңыз, ыстық сумен немесе сорпамен сұйылтыңыз, текшеден, тұздан және аздап қайнатыңыз. Аяқ бөліктерінің үстіне ыстық тұздықты құйыңыз, табаны қақпақпен жабыңыз, аздап су құйыңыз және жұмсақ болғанша баяу отта қайнатыңыз. Ұнтақталған күрішті бөлек-бөлек тұзды суға қайнатыңыз, оған күрішті пісірген кезде оған бульон текшесін және 1 шай қасық аяқтың еріген майын қосыңыз. Ыстық күрішті слайдпен терең табаққа салыңыз, ортасынан құдық жасаңыз және оған аяқтың ыстық бөліктерін салыңыз. Аяқтарды қайнатқанда қалған қоңыр тұздықпен бәрін үстіне құйыңыз. Егер тұздық аз болса, аяқтың май қабаттарынан еріген күріш пен етті сықырлаумен бірге ыстық маймен құйыңыз.