Бұзау еті "Гинтарис"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы рецепт b1. 1,2 кг бұзау еті, 40 г сарымсақ, 40 г лимон шырыны, 120 г бекон, тұз, бұрыш. Тұздық: 80 г майонез, 40 г үгітілген желкек. Бұзауды қалың етіп тураңыз. 1 см., шайқаңыз, + тұз, бұрыш, туралған сарымсақ, лимон шырыны, 4-6 сағат бойы маринадтаңыз.Содан кейін шошқа майын бұзау етінің кесектеріне салыңыз, бұзау етін орамға айналдырыңыз, шашлыққа салып, ашық отта қуырыңыз. Шөптермен, көкөністермен және тұздықпен бірге қызмет етіңіз. рецепт ә2. Теориялық тұрғыдан: 500 г сиыр етіне 180 г бекон, 1 ас қасық қажет. еріген сары май, 2 ас қасық. қаймақ, сарымсақ, 0,5 кесе сорпа, бұрыш, тұз. Етті қалыңдығы 1 см табақтарға кесіңіз, ұрып тастаңыз. Шпик пен сарымсақ (менде сарымсақ аз болды, сондықтан мен әлі күнге дейін пиязды турадым, бірақ ол бастапқы тізімде жоқ) ұсақтап тураңыз (және олармен бірге пиязды да). Етті тұз, бұрыш себіңіз (мен қара бұрыш алмадым - ол бұрыш ыдысынан тым көп төгіледі, мен сұр түсті алдым, ол да әйгілі төгіледі, бірақ ол соншалықты ащы емес, сондықтан оны асыра пайдалану қаупі жоқ), содан кейін қайтадан себіңіз. пияз, бекон және сарымсақтан жасалған кескіш тақтаға шығып, орамдарды орап, табаға майға қуырыңыз. Содан кейін қуырылған орамдар (егер сіз етті дұрыс ұрып тастасаңыз, олар ашылмайды және толтыруды жоғалтпайды) кәстрөлге жіберіңіз, сорпаны құйыңыз, қаймақ, дәмдеуіштерді қосыңыз (егер біреуге бірдеңе жетіспесе) және дайын болғанға дейін қайнатыңыз.