Сыған тіліндегі кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сығандардың классикалық тағамдары жоқ, бірақ сығандар арасында тамақ дайындау принциптері венгр, румын және ішінара болгар тағамдарына жақын. Кәуап үшін бұзау мен шошқа етінің еті мен етін алыңыз. Етті 3х3 см текшелерге кесіңіз, оларды бұзау мен шошқа етінің арасына кезекпен салыңыз, содан кейін торға тез қуырыңыз, сосын тұз бен бұрыш қосыңыз. Гарнирге - пиязбен немесе ірімшікпен толтырылған қызанақ - егер ірімшікпен - шикі, егер жай пиязбен пісірілсе. Гарнирді дайындау: қызанақтан бір шай қасық өзегін алып тастап, майдалап туралған пиязбен, тұзбен толтырыңыз, алдын ала қыздырылған пеште 5-7 минут пісіріңіз, егер пеш ыстық болса, тіпті одан да аз. Қызанақтан алынған салманы шикі жұмыртқамен бірге босатыңыз, содан кейін бұл қоспаны қайтадан қызанаққа құйыңыз, ішіне жасыл бұтақтарды, аздап бұрыш пен тұзды салып, қайтадан пісіріңіз. 500 г бұзау еті, 500 г шошқа еті, 250 г пияз, тұз, бұрыш. Гарнир үшін: 10 дана. қызанақ, 300 г ірімшік.