Асшаяндармен толтырылған қызанақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г қызанақ. Тартылған ет үшін: 250 г консервіленген асшаян еті, 100 г күріш, 100 г пияз, 75 г маргарин, шөптер, тұз, ұнтақталған қара бұрыш, 100 г қаймақ. Қызанақтан, үстіңгі жағын кесіп, целлюлозаның бір бөлігін алыңыз. Бұқтырылған асшаяндардан, ұсақталған қайнатылған күріштен, қуырылған пияздан, ақжелкеннен, тұздан, бұрыштан фарш дайындаңыз. Қызанақты тартылған етпен толтырыңыз, маймен себіңіз және пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде қаймақ құйыңыз.