Паштеті бар сиыр етінің сүбесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 800 г сиыр еті, тұз, ұнтақталған бұрыш, 150 г қаз пастасы, 1-2 ас қасық. кілегей қасықтары, 25г. туралған шампиньондар, I50 г. ет жолақтары бар шошқа майының тілімдері, 2 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, 4 ірі қызанақ, 1 банка жүгері консервілері (285г), 50 г жұмсақ май, 1 ас қасық. туралған ақжелкен қасық. 1. Филені тұз бен бұрышпен сүртіңіз. Ұзындығы бойынша ортасына дейін кесіңіз. Паштетті кілегей мен саңырауқұлақтармен араластырыңыз. Осы филемен толтырыңыз. Пешті 250 Вт дейін қыздырыңыз. 2. Шошқа майынан теріні кесіп алыңыз. Табада өсімдік майын қыздырыңыз. Етті шошқа майымен орап, жіптерге байлап, қуырыңыз. Пеште 15 минут пісіріңіз. Шығарыңыз және 15 минут тұрыңыз. 3. Гарнирді дайындау үшін температураны 200 градусқа дейін төмендетіңіз. Қызанақтың қақпағын кесіп, тұқымын алып тастап, оларды жүгері дәндерімен қызанақтан толтырыңыз. 4. Сары майды ақжелкенмен, тұзбен араластырыңыз. Қызанақтың үстіне жайыңыз. 15 минут пісіріңіз. Етті тілімдерге бөліп, картоп раушандарымен бірге қызмет етіңіз.