Лищапап (адыгей тіліндегі кәуап)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қой етінің етін 40 - 60 г кесектерге кесіңіз, ағаш балғамен ұрып-соғыңыз, шашлыққа жіп салып, қызарған көмірдің үстіне қызарғанша қуырыңыз, барлық уақытта шашлықты шайқаңыз және етті сарымсақ пен тұз ерітіндісімен құйыңыз. бұрыш. Содан кейін етті кастрюльге салыңыз, аздап сорпа құйыңыз және дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Қатты ботқамен бірге қызмет етіңіз. Қой еті - 1000 г, сарымсақ, бұрыш, тұз.