Цзянь ян жучуань (табада немесе көмірде Пекин стиліндегі кәуап)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қой етінің етін ұзындығы 3 см, қалыңдығы 0,5-тен 1 см-ге дейін тілімдерге кесіңіз, пиязды сақиналармен сынаңыз. Болгар бұрышын тілімдерге кесіңіз, алма, қызанақты ұсақтап тураңыз. Қой етінің тілімдерін ыдысқа салыңыз, туралған пиязды, алманы, қызанақты қосыңыз, соя соусын, шарапты құйыңыз, егер соя соусы тұздалмаған болса - тұз себіңіз, натрий глутаматы мен сүт бұрышын себіңіз, жақсылап араластырыңыз. Жұмыртқаны крахмалмен шайқаңыз, ыдысқа құйыңыз, араластырыңыз және барлық өнімдерді маринадтаңыз. Қысқа шашлыктарға пияз, қой еті, болгар бұрышы және т.б. кесектерін салыңыз. Егер ет табада қуырылса, онда барлық шашлыктар өнімдермен толығымен масқаралануы керек. Көмірде жалынсыз қуыру. Немесе: сковоро-ду отқа қойыңыз, өсімдік майын құйыңыз, қатты қыздырыңыз және шашлыктарды шашлыкпен мықтап салыңыз, екі жағынан қуырыңыз. / кг қой еті, шошқа еті немесе сиыр еті, 150 г пияз, 200 г болгар бұрышы, 50 г стиль, 50 г алма, 25 г соя соусы, 1 г натрий глутаматы, 25 г Шаоксин шарабы (1:1 сұйылтылған шерри немесе коньякпен ауыстырылады), 15 г крахмал, 1 жұмыртқа, 150 г өсімдік майы, - қуыруға арналған табада қуырсаңыз, дәміне қарай қара бұрыш.