Түрік тіліндегі шиш-кебаб
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қой етінің етін (артқы аяғын) 30-40 г бөліктерге бөліп, эмальданған ыдысқа салып, үстіне лимон шырынын құйып, соус, ұнтақталған қара бұрыш сеуіп, 2 сағат ұстаңыз. Ет кесектерін түкіріп, торға немесе ашық көмірдің үстіне қуырыңыз. Дайын шашлыктарды туралған бадаммен себіңіз де, үстіне жақсылап шайқалған қышқыл сүтті құйыңыз. Етті түкіріктен шығармай қызмет етіңіз. Қой еті - 2000 г, лимон - 1-2шт., мин-дал - 100 г, қышқыл сүт - 300 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.