Чоп-кебаб (болгар тіліндегі кәуап)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қозының артқы аяғының етін кус-камиге кесіңіз. Жаңа піскен цуккиниді тазалаңыз, кесектерге кесіңіз және тұз қосыңыз. Шашлыкқа ет пен цуккиниді кезектестіріп, табаға маймен қуырыңыз. Ет пен цуккини салқындаған кезде қара бұрыш себіңіз, ұрылған жұмыртқаға салып, қайтадан дәмдеңіз. Қуырылған картоппен бірге қызмет етіңіз. Қой еті - 2000 г, жаңа піскен кәді - 1000 г, жұмыртқа - 4 дана, еріген сары май - 150 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.