Баклажандағы Мцвади (грузин тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қой етін (белін немесе артқы жағын) бірдей мөлшердегі кесектерге кесіңіз. Баклажандарды ұзына бойына терең кесіп, кесілген жерге қойдың кусасын салыңыз, үстіне аздап тұз бен ұнтақталған қара бұрыш себіңіз, содан кейін баклажандарды бак-лажанның екі ұшын және қойдың барлық бөліктерін ұстап тұратындай етіп бұраңыз. . Бұрыштардың үстінен қуырыңыз, қой етінің бөліктері барлық жағынан баклажанның жабық тіліміне айналатындай етіп, түкірікті айналдырыңыз. Қой мен баклажанды қуыру кезінде өсімдік майымен майлаңыз. Қой еті - 1500 г, баклажан - 1000 г, өсімдік майы - 100 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз