Қой етінен жасалған кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Маринадқа жібітіңіз ("Қарақұмық ботқасы мен пияз қосылған қуырылған қой еті" бөлімін қараңыз) 1,5-2 кг қой еті, пияз, лимон тілімдері, қызанақ, порчини саңырауқұлақтарының қақпақтары, саңырауқұлақтар, қой етінің бөліктерін зәйтүн майымен майлаңыз. немесе күнбағыс майы, 3-4 минуттан кейін. үстіне шырын мен ақ асханалық шарап құйыңыз. Шашлыктың астына пісіру парағын салыңыз. Шашлыққа салуға болады: жаңа піскен қияр, кәді, баклажан, асқабақ тілімдері, ветчина, шпик тілімдері. Көмірдің үстіне жусан, тасшөп және 2-3 түйір кардамон мен аскөк тастаңыз.