Қой етінен жасалған кәуап "Аңшылық стилінде"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қойды (бүйрек бөлігін немесе артқы аяқтың целлюлозасын) жуыңыз, кішкене бөліктерге бөліңіз, ыдысқа, тұзға салыңыз, ұнтақталған бұрыш себіңіз, майдалап туралған пиязды, сірке суын немесе шай қасық лимон шырынын қосып араластырыңыз. . Ыдыстарды қақпақпен жауып, қой етін маринадтау үшін 2-3 сағатқа салқын жерге қойыңыз. Қуырар алдында маринадталған маринадталған кесектерді кесектерге кесілген пиязбен бірге металл шашлыкқа салыңыз. Шашлыктарды жалынсыз жанып жатқан көмірдің үстінде, шамамен 15-20 минут қуыру керек, осылайша қой еті біркелкі қуырылады. Егер -қуыру табасы болмаса, онда кәуапты әдеттегідей қуыруға болады - табада. Шашлыктан дайын шашлыктарды алып тастап, табаққа салыңыз, үстіне май құйып, жасыл пияз, қызанақ, туралған тілімдер мен лимон шырынын безендіріңіз. Сонымен қатар, гарнирге қайнатылған күріш пен бөлек кептірілген сүтті бөріқарақат немесе анар шырынын беруге болады. Сол сияқты барбекюді шошқа етінен де дайындауға болады. 500 г қой еті үшін - 2 бас пияз, 100 г жасыл пияз, 200 г қызанақ, 1/2 лимон, 1 ас қасық. қасық сірке суы және 1 ас қасық. қасық май.