Француз тіліндегі мойын
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г. шошқа мойны, бір түйір сарымсақ, 0,5 кесе өсімдік майы, 40 г. майонез, 3 ас қасық бал, 1 ас қасық қыша ұнтағы.
Сипаттамасы Етті шайқаңыз, аздап тұз бен бұрыш себіңіз. Толтыруды дайындаңыз: барлық компоненттерді араластырыңыз ( сарымсақты үккіштен өткізіңіз) біртекті күйге дейін. Әрбір котлетті осы қоспамен жақсылап жайып, барлығын кастрюльге салып, тоңазытқышта бір тәулікке қалдырыңыз. Бұл толтырғышта қуырыңыз ( абайлаңыз, ол күйіп кетеді!). Бұл өте ерекше болып шығады, ет нәзік өткір дәмге ие болады. Қанша порцияға арналған: 2.