Украин стиліндегі ірімшік қосылған шошқа саусақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г шошқа еті, 100 г ірімшік, 1 түйір сарымсақ, 200 г майонез, тұз, бұрыш, 3 жұмыртқа, 2 ас қасық ұн
Сипаттамасы Қалыңдығы 1 см шошқа етін кесіңіз. Жақсылап шайқаңыз, тұз, бұрыш қосыңыз. Ірімшікті орташа үккішке сүртіңіз, оны сығылған сарымсақпен (дәміне қарай), майонезбен араластырыңыз. Пісірілген тартылған етті котлеттің үстіне қойып, ірімшік ағып кетпес үшін шеттерін орап, етті орамға айналдырыңыз. Орамдарды алдымен ұнға, сосын жұмыртқаға батырып, табада күнбағыс майының көп мөлшерінде қызарғанша қуырыңыз. Қуырылған картоппен бірге қызмет етіңіз.