Мүкжидек қосылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Біз шошқа етінің кесектерін (қалыңдығы 1,5 см) кесектің ортасына пышақпен мұқият алып, қалталарды пышақпен кесіп, қалталардың ішінде көбірек болуға тырысуымыз керек. Содан кейін мүкжидекті қалтаға салыңыз да, саңылауды жіппен тігіңіз. Қуыруға арналған табада ет кесектерін қуырыңыз, содан кейін бұл туындыны пешке жіберіңіз және мезгіл-мезгіл пайда болатын шырынмен құйыңыз. Тек етті пеште шамадан тыс ұстамаңыз, әйтпесе ет құрғақ болады. Ет жіпті алып тастауға дайын болғанда және сіз бұл өнімді жеуге кірісе аласыз!