Шошқа етінен жасалған бризол
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа етінің филесін қалыңдығы 1-1,5 см табақшалармен көлденеңінен кесіңіз, оны балғамен аздап ұрып, пиязды тілімдерге немесе жарты айға турап, шошқа етімен, тұзбен, бұрышпен араластырып, үш-төрт сағатқа қалдырыңыз. . Ет тұндырылған кезде сары ірімшікті ірі үккіште үккіштен өткізіп, саңырауқұлақтарды қақпақтарымен бірге ұсақтап тураңыз. Шошқа етін пияздан бөліп, ет бөліктерін пісіру парағына мұқият орналастырыңыз, үстіне пиязды, сосын саңырауқұлақтар мен ірімшікті салыңыз. Қуыруға арналған табада пісіріңіз, мезгіл-мезгіл өз шырындарымен пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз. Шошқа еті 2 кг. пияз 2 дана. саңырауқұлақтар 1 кг. Ірімшік 300 г. Шөптер 2 шоқ Тұз дәміне қарай Бұрыш дәміне қарай