Дерлік "Бұзау еті "Горден блю"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұзау етінің филесін (соңына дейін емес) бір жерде 1 см бөліктерге кесіңіз. 10-11 дана шығады деп болжануда. Кесілген жерлерге бекон мен ірімшіктің бір бөлігін салыңыз (әрқайсысына). Етті құлап кетпес үшін жіппен байлаңыз. Тұз, бұрыш, дәмдеңіз. Жоғары жиектері бар пішінге салыңыз. Жарты кесе суда ерітілген жарты текшеден тауық сорпасын құйыңыз. Тұмшапеште 1,5 сағат пісіріңіз, мезгіл-мезгіл табадан сорпаны құйыңыз. бұзау еті - 1 кг ірімшік - 10 тілім бекон - 10 тілім тұз - дәміне қарай дәмдеуіштер - дәміне қарай бульон кубы - 1/2 дана. жіптер -