Дат салаты (Жаңартылған нұсқа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Макарон 80, сәбіз 30, балдыркөк (Тамыр) 20, гүлді қырыққабат 50, ветчина 80, өсімдік майы 10, сірке суы 5, майонез 10, қыша 2, тұз.
Сипаттамасы Макарондарды тұзды суға қайнатады. Сәбіз және балдыркөк тамыры, текшелерге кесілген, гүлді қырыққабат, кесектерге бөлшектелген, тұзды суға қайнатылады, қайнатылуына жол бермейді. Салқындатылған көкөністер макаронмен араластырылады, майонез, өсімдік майы, сірке суы, қыша қосылады, жолақтарға кесілген ветчина немесе шұжық қосылады.