Қырғыз тіліндегі лагман (Қою сорпа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сиыр еті 110
асханалық маргарин 15
бидай ұны 100
пияз 20
томат пюресі 10
шалғам 80
сарымсақ 5
сода 2
сірке суы (3%) 8
ұнтақталған бұрыш 0
5
шөптер
тұз.
асханалық маргарин 15
бидай ұны 100
пияз 20
томат пюресі 10
шалғам 80
сарымсақ 5
сода 2
сірке суы (3%) 8
ұнтақталған бұрыш 0
5
шөптер
тұз.
Сипаттамасы Тұщы қамырдан кеспе дайындайды және оны тұзды суға қайнатады. Тұздық дайындалады: кішкене кесектерге кесілген ет қоңыр қабық пайда болғанша қуырылады. Кішкене текшелерге кесілген шалғам мен пиязды, ұнтақталған бұрышты салып, қуыруды жалғастырыңыз. Содан кейін қызанақ пюресі, туралған сарымсақ қосылады, сорпа құйылады және дайын болғанға дейін жеткізіледі. Қызмет көрсету кезінде қыздырылған кеспе тұздықпен жабылады. Тұздыққа болгар бұрышын қосуға болады. Сірке суы бөлек беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қырғыз тіліндегі лагман (Қою сорпа) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті 110, асханалық маргарин 15, бидай ұны 100, пияз 20, томат пюресі 10, шалғам 80, сарымсақ 5, сода 2, сірке суы (3%) 8, ұнтақталған бұрыш 0, 5, шөптер, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz