Лазаньялар (Қамырдан жасалған тағам)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Ұн 80
жұмыртқа 1/2 дана.
су 15
шошқа майы 10
ірімшік 10
тұз.
жұмыртқа 1/2 дана.
су 15
шошқа майы 10
ірімшік 10
тұз.
Сипаттамасы Ұннан, жұмыртқадан, тұздан және судан қатты қамыр илеп, жұқа қабаттарға жайып, кептіреді. Әрбір қабат ұнға себіліп, екіге бөлініп, кең түтікке оралып, ені 1 см жолақтарға кесіледі, 5-6 жолақ бір-біріне бүктеліп, төртбұрыштап туралып, ұн себілген тақтаға шашылады. Шошқа майының немесе ысталған төс етінің текшелері қуырылады. Лазаньяларды тұзды суға қайнатады, дуршлагқа тастайды және сықырлаумен араластырады. Үгітілген ірімшікке себілген түрде беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Лазаньялар (Қамырдан жасалған тағам) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Ұн 80, жұмыртқа 1/2 дана., су 15, шошқа майы 10, ірімшік 10, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz