Вирджиния стиліндегі ветчина
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 750 г ветчина, 1-2 ас қасық. қант қасықтары, 8 дана. қалампыр, 2 кесе бұршақ, 2 тілім бекон, 1/3 кесе кілегей, тұз, бұрыш, 2-3 шабдалы немесе алмұрт.
Сипаттамасы (тағамдар: Американдық (АҚШ)) Ветчинаны қалампырмен ұсақтап тураңыз, табаға салыңыз, аздап су құйыңыз, аздап қант себіңіз (немесе 1 ас қасық құрғақ қыша мен 2 ас қасық қант қоспасы). Дайындалған етті алдын ала қыздырылған пешке салыңыз да, орташа температурада 1 сағат пісіріңіз, мезгіл-мезгіл қуыру кезінде бөлінген шырынмен су құйыңыз. Етпен шабдалы мен алмұрттың жартысын пісіруге болады, бұл тағамға талғампаз дәм береді. Қуырудан алынған шырын тұздық ыдысында бөлек беріледі, қажет болған жағдайда оны сумен аздап сұйылтуға болады. Бұршақ майын ағызып жіберетін қуырылған бекон текшелерімен араластыра отырып, аз мөлшерде суға қайнатыңыз. Содан кейін кілегей қосып, тұз бен бұрыш қосыңыз. Бұл үшін бір тостаған қуырылған картопқа қызмет етіңіз.