Саңырауқұлақ сорпасындағы қырыққабат орамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тұздалған қырыққабаттың 1 үлкен басын алыңыз. Жапырақтары бөлініп, тұздалады, тамырлары бөлінеді. Майға 200 г қайнатылған саңырауқұлақтар, 200 г бидай жармасы және 1 пияз қуырылады. Сонымен қатар, тартылған етке 200 г туралған қайнатылған сиыр етін қосуға болады. Фаршты жапырақтарға салады, олардан қырыққабат орамдарын жасайды және қабаттарға маймен жағылған ыдысқа салады. Әр шарға май құйылады. Үстіңгі қабатты қырыққабат жапырақтарымен жауып, саңырауқұлақ сорпасын құйып, пешке 2 сағатқа қойыңыз.