Ысталған шұжық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа еті мен сиыр етін алыңыз, кесектерге кесіңіз және тұзбен сүртіңіз (1 кг етке 30 г). фаршты жертөледе 5 тәулік ұстайды. Содан кейін етті ет тартқыштан екі рет өткізеді, бекон кесектерін қосады (1 кг етке 100 г), сонымен қатар: нитрат -1 г, қант -2 г, қызыл және қара бұрыш - әрқайсысы 2-3 г, масса араластырылады және бір күн бойы суықта ұсталады. . Шұжықтарды 7 тәулік салмақта кептіреді, содан кейін 4 тәулік ыстайды және қайтадан 20 тәулік салмақта кептіреді.