Күріш, қарапайым қарапайым рецепттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2. 1. күрішті пісіріп, қайнаған сумен дуршлагпен қатар жуамыз 2. цуккиниді бөлек қуырамыз 3. қызанақты бөлек бұқтырамыз пияз бен сәбізді (тұз бен бұрыш) араластырамыз табаға қаймақ немесе майонез қосамыз, бұқтырамыз күріштің көкөністерге қатынасы 50 х 50 көкөніс палауы деп аталады - шұжық өнімдерімен бірге аз мөлшерде тұтынылады
Сипаттамасы 1. күрішті пісіріп, қайнаған сумен параллельді дуршлагпен шайыңыз 2. қырыққабатты бөлек қайнатыңыз 3. етті (фаршты) бөлек пиязбен қуырыңыз (тұздалған және бұрыш), бір кастрюльге араластырыңыз, аздап қайнаған су құйыңыз да, күріш көп болғаны үшін бәрін бірге аздап бұқтырыңыз. қырыққабат пен ет халық арасында жалқау қырыққабат орамдары деп аталады - қара өріктен тұтынылады. сары май, қаймақ немесе кетчуппен 2. 1. күрішті пісіріп, қайнаған сумен параллельді дуршлагпен шайыңыз 2. цуккиниді бөлек қуырыңыз 3. бөлек бұқтырылған қызанақ пияз және сәбіз (тұз, бұрыш) араластырыңыз кәстрөлде қаймақ немесе майонез қосыңыз, бұқтырыңыз күріштің көкөністерге қатынасы 50 х 50 көкөніс палауы деп аталады - шұжық өнімдерімен бірге аз мөлшерде тұтынылады