Қайнатылған сиыр етіне арналған қаймақ қосылған желкек соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Пеште қыздырыңыз
60-65 С дейін араластырыңыз
қызмет етіңіз. Кейде Моравияның (Чехия) үй шаруасындағы әйелдері желкек тамырларын сары майға аздап қуырады
содан кейін ұнтақтайды.
60-65 С дейін араластырыңыз
қызмет етіңіз. Кейде Моравияның (Чехия) үй шаруасындағы әйелдері желкек тамырларын сары майға аздап қуырады
содан кейін ұнтақтайды.
Сипаттамасы Қайнатылған сиыр етіне, сүт шошқасына, тілге, жүгері сиыр етіне арналған қаймақ қосылған желкек соусы Желкек тамырын үккіштен өткізіп, қаймақ пен 2 сарысымен араластырып, тұздап, аздап қант себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қайнатылған сиыр етіне арналған қаймақ қосылған желкек соусы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Пеште қыздырыңыз, 60-65 С дейін араластырыңыз, қызмет етіңіз. Кейде Моравияның (Чехия) үй шаруасындағы әйелдері желкек тамырларын сары майға аздап қуырады, содан кейін ұнтақтайды.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz