Желкек пен алма қосылған қаймақ тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қаймақ - 200 г, желкек - 50 г, алма - 50 г, лимон - 50 г Желкек тамырын жуыңыз, қабығын аршыңыз, ұсақ үккіштен өткізіңіз. Алманы жуыңыз, құрғатыңыз, қабығын аршыңыз, өзегін алыңыз, үккіштен өткізіңіз, желкек пен қаймақпен араластырыңыз. Тұз, қант, лимон шырынын немесе қабығы аршылған майдалап туралған лимонды қосып, жақсылап шайқаңыз. Лимонды лимон қышқылымен алмастыруға болады. Дәміне қарай тұз, қант.