Теңіз қабыршағы қосылған суық борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тарақ - 150 г, қызылша - 100 г, сәбіз - 80 г, жасыл пияз - 30 г, жаңа қияр - 70 г, қаймақ - 20 г, жұмыртқа - 1 дана., қант - 5 г, аскөк, лимон қышқылы немесе сірке суы 3% - 5 г, тұз. Тарақты алдыңғы рецептте көрсетілгендей қайнатыңыз, салқындатыңыз және тілімдерге кесіңіз. Сәбізді ірі үккіште үккіштен өткізіп, дайын болғанға дейін аз мөлшерде суға қайнатыңыз. Қызылшаны қабығында қайнатыңыз, қабығын аршыңыз, үккіштен өткізіңіз және дайын сәбізге енгізіңіз. Аздап су құйыңыз, қайнатыңыз, содан кейін тұз, қант, лимон қышқылы немесе сірке суын қосып, суытыңыз. Қызмет көрсету кезінде борщ қосылған табаққа кішкене текшелерге кесілген жаңа піскен қияр, жасыл пияз, қайнатылған жұмыртқа, аскөк, қайнатылған тарақ еті мен қаймақ салыңыз.