Бауыр шұжығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бірінші әдіс Бұзау бауырын дәмдеуіштер қосылған тұзды суға қайнатады, сосын ағаш ерітіндісіне салып, електен өткізіп, ақ нан мен қайнатылған пиязбен араластырады, нанның 1 бөлігін және пияздың 1/2 бөлігін алып, пюреге бауыр сорпасын қосады, қайтадан електен сүртіңіз, майдалап туралған бекон, 2 үлкен шымшым бұрыш, дәміне қарай тұз қосып, жақсылап езіп, ішектерді толтырыңыз. Екінші әдіс Пісірілген шошқа бауырын мүмкіндігінше ұсақтап тураңыз, туралған беконның 1/3 бөлігін, ұсақталған ағылшын бұрышын, тұзды қосыңыз, жақсылап араластырыңыз, ішектерді толтырып, қайнатыңыз. Қызмет көрсете отырып, қуыруға болады.