Қан шұжығы - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 12 - 15 фунттағы беконның бір бөлігін және шошқа етінің басын миды алып тастаңыз, 1/2 сағат пісіріңіз, содан кейін беконды қосып, тағы 1/2 сағат пісіріңіз. Бауыр мен бауырды ұсақтап тураңыз, ал бекон мен етті ұсақтап тураңыз, дестенің 3/4 бөлігін қосыңыз. тұз, 1 лот қарапайым бұрыш және 1 лот ағылшын, кім жақсы көреді - майоран, бәрін бірге араластырыңыз, 3 дестені сұйылтыңыз. қан, бірақ массасы өте қалың болмауы үшін тоқ ішектің 3/4 бөлігін толтырып, байлап, 2 сағат қайнатыңыз, егер шұжық шанышқымен тесіліп, қан көрінбесе, онда ол дайын, содан кейін суық сумен жуып, баспасөздің астына қойыңыз. тегіс болу үшін 2-3 сағат. Егер бұл шұжық жақын арада тұтынылатын болса, онда тартылған етке туралған және майға қуырылған пиязды қосыңыз. Ұзақ мерзімді сақтау үшін 7-ден 10 күнге дейін салқын түтінде ысталады. Жаңа піскен шұжықтарды қолданар алдында пеште сары маймен қуырады, ал ысталған шұжықтарды салқын күйінде береді. Екінші әдіс - Жаңа піскен бұқаның немесе шошқа етінің қанының ерікті мөлшерін туралған шошқа майының 1/3 бөлігімен араластырып, аздап ұсақталған ағылшын бұрышын, кардамонды, қалампырды, қарапайым бұрышты, тұзды қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. ішектерді толтырыңыз, содан кейін суық суға қайнатыңыз. Кім жақсы көреді, қызмет еткенде қуыруға болады.