Қан шұжығы - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 12 - 15 фунттағы беконның бір бөлігін және шошқа етінің басын миды алып тастаңыз, 1/2 сағат пісіріңіз, содан кейін беконды қосып, тағы 1/2 сағат пісіріңіз. Бауыр мен бауырды ұсақтап тураңыз, ал бекон мен етті ұсақтап тураңыз, дестенің 3/4 бөлігін қосыңыз. тұз, 1 лот қарапайым бұрыш және 1 лот ағылшын, кім жақсы көреді - майоран, бәрін бірге араластырыңыз, 3 дестені сұйылтыңыз. қан, бірақ массасы өте қалың болмауы үшін тоқ ішектің 3/4 бөлігін толтырып, байлап, 2 сағат қайнатыңыз, егер шұжық шанышқымен тесіліп, қан көрінбесе, онда ол дайын, содан кейін суық сумен жуып, баспасөздің астына қойыңыз. тегіс болу үшін 2-3 сағат. Егер бұл шұжық жақын арада тұтынылатын болса, онда тартылған етке туралған және майға қуырылған пиязды қосыңыз. Ұзақ мерзімді сақтау үшін 7-ден 10 күнге дейін салқын түтінде ысталады. Жаңа піскен шұжықтарды қолданар алдында пеште сары маймен қуырады, ал ысталған шұжықтарды салқын күйінде береді. Екінші әдіс - Жаңа піскен бұқаның немесе шошқа етінің қанының ерікті мөлшерін туралған шошқа майының 1/3 бөлігімен араластырып, аздап ұсақталған ағылшын бұрышын, кардамонды, қалампырды, қарапайым бұрышты, тұзды қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. ішектерді толтырыңыз, содан кейін суық суға қайнатыңыз. Кім жақсы көреді, қызмет еткенде қуыруға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қан шұжығы - 2 пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz