"БАҚАТ" тіскебасары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 кг баклажан, 1 кг болгар бұрышы, ірі үккіште үгітілген 0,5 кг сәбіз, 1,5 кг ұнтақталған қызанақ, 100 г 6% сірке суы, 200 г туралған сарымсақ, 400-450 г өсімдік. май, 150 г қант, 2-3 түйір ақжелкен, қалауыңыз бойынша ащы бұрыш.
Сипаттамасы Тұздықты дайындаңыз, қайнатыңыз, туралған көкөністерді - баклажан, бұрыш, сәбізді төмендетіңіз - жақсылап араластырыңыз және алюминий ыдыста баяу отта 40-45 минут қайнатыңыз (тез күйіп кетеді). Банкаларға салыңыз, ораңыз және ораңыз. Баклажандарды келесідей етіп кесіңіз: ортасын ұзына бойына кесіңіз, содан кейін әр жартысын тағы 3-4 рет, содан кейін көлденеңінен 3-4 рет кесіңіз.