Венгр тіліндегі спаржа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Спаржа - 275 г, қаймақ - 10 г, сары май - 6 г, ұнтақталған крекер - 10 г, қызыл паприка - 2 г, қант - 2 г.
Сипаттамасы Өңделген спаржаны тұзды суға қайнатып, қант қосып, електен ағызып, ағызып жіберіңіз. Бөлінген табаны (немесе керамикалық ыдысты) маймен майлаңыз, нан үгіндісіне себіңіз, қаймақтың жартысын салыңыз, спаржа салып, паприка себіңіз. Содан кейін оны қаймақтың қалған бөлігімен құйып, нан үгіндісіне себіңіз де, пеште пісіріңіз.