Сәбіз кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сәбіз 500-600 г, сүзбе 300 г, жарма 1/2 кесе, жұмыртқа 1, қант 1 ас қасық, нан үгіндісі 1/3 кесе, қаймақ тұздығы 1 1/2 кесе немесе қаймақ, сары май 50 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сәбізді котлеттерге арналған сияқты дайындаңыз, қаймақ пен қантпен езілген сүзбемен араластырыңыз. Қоспаны майланған және нан үгіндісіне себілген пісірме табаққа салыңыз, тегістеңіз, нан үгіндісіне себіңіз, маймен себіңіз және алдын ала қыздырылған пеште пісіріңіз. Кәстрөлді кесектерге кесіңіз, табақтарға салыңыз және қаймақ тұздығын құйыңыз.