Құймақ салғыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер бидай ұны 2 кесе, сүт 2 кесе, жұмыртқа 3, сары май 100 г, кілегей 1 кесе, қант 2 ас қасық, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Кең табада бидай құймақтарын пісіріңіз. Құймақ пен тартылған бауырды таяз табаға салыңыз, ішіне май жағып, нан үгіндісі себілген табаға немесе терең табаға салыңыз. Төменгі және жоғарғы қабаттар құймақтан тұруы керек. Құймақтың үстіңгі қабатын маймен құйып, нан үгіндісіне себіңіз де, қызарғанша пеште пісіріңіз. Дайын құймақ табасы бар табаны табаққа аударыңыз, сонда құймақ табағының төменгі қабаты жоғарғы жағында болады.