Құймақтардан жасалған бөлке
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Құймақтарды пісіріңіз, содан кейін оларды маймен майланған және туралған нан үгінділеріне себілген аласа кастрюльге немесе пішінге салыңыз. Әрбір құймақты алма тұздығымен майлаңыз, тек үстіңгі жағын маймен майлаңыз, содан кейін бәрін жарты сағат бойы ыстық пешке салыңыз. Содан кейін кастрюльді алыңыз да, тортты табаға немесе металл табаққа аударыңыз, барлық жағынан қантпен шайқалған ақуыздармен жабыңыз және пешке 5 минутқа қойыңыз. Қызмет көрсете отырып, джемнен алынған жидектермен безендіріңіз. Қамырға: 3 кесе сүт, аздап сода, сөндірілген сірке суы, қаймақ тәрізді қалыңдықта қамыр жасауға жеткілікті ұн.