Шопан стиліндегі бұлз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ерте пісетін гоминия - 200 г, май - 40 г, дәміне қарай тұз, бурдучный ірімшігі немесе ірімшік - 100 г.
Сипаттамасы Пішінді немесе кастрюльді сары маймен майлаңыз, түбін және қабырғаларын ерте пісетін гоминимен, сары май кесектерімен салыңыз, ортасына бурдучка ірімшігін немесе ірімшікті салыңыз, гоминидің шеттерін ортасына қарай орап, пешке салыңыз. бұлз қызарады. Далалық жағдайда бұлз қолмен пішінделеді және қалыпсыз, күлге қыздырылған тасқа пісіріледі.